Blog

Kom in je kracht staan

Een eigen bedrijf starten, doe je niet dagelijks. Maar soms voel je gewoon wat je wilt doen en weet je wat het moment is.

Na jarenlange ervaring binnen de hulpverlening in de GGZ, ben ik mij meer gaan verdiepen in hulpverlening op een andere manier. Coachen, meer gevoelsmatig en energetisch te werk gaan. De reis van deze verdieping in mijzelf ging parallel met de reis om zwanger te raken. Het feit dat deze wegen elkaar kruisten, deed me beseffen dat ik hier iets mee wilde doen.

Tijdens de reis waarin ik veel leerde over mezelf en hoe anderen te begeleiden en coachen met levensvragen, merkte ik ook dat het (niet) zwanger worden en blijven een enorme energielek was voor mij. Ik raakte onzeker en verloor mijn kracht. "Waar was die krachtige vrouw?" vroeger mijn partner en ik ons af. Waar was de verbinding tussen mijn hoofd en mijn hart?

Door het intense verdriet, de pijn, de teleurstellingen, raakte ik de verbinding kwijt. Ik wilde dit herpakken, ik wilde weer zijn wie ik ben. Ik ben mij gaan verdiepen in fertiliteitsmassage. Dit gaf mij weer kracht en controle. Niet veel later kwam "toevallig" de founder van Fertility Massage, Clare Blake, naar Nederland om de opleiding te geven. Toeval bestaat niet. Zonder aarzeling heb ik mij ingeschreven.

Naast de waardevolle massagetechnieken, heb ik mijn kracht weer hervonden. De kracht van een vrouw die een kindje kan ontvangen, en de kracht van een vrouw die een eigen praktijk kan opstarten. Doordat ik mijzelf de ruimte heb gegeven om emoties toe te laten en los te laten, voelde ik mij lichter. Tegelijkertijd voelde ik mij dichterbij mezelf, mijn baarmoeder en mijn intuïtie.

Ik weet dat het kan, ik weet ook dat jij het kan! Kom in je kracht staan en laat me een klein stukje mee reizen op jou weg naar het zo gewenste kindje.

#vrouwen #kracht #kinderwens #baby #fertiliteit #power #onzeker #verdriet #miskraam