Per september 2020 sluit Kinderwensmassage haar deuren. Ik heb een aantal prachtige jaren gehad in mijn praktijk, maar er is een nieuw avontuur op mijn pad gekomen waardoor ik de keuze heb gemaakt om de praktijk te sluiten. 

Het is vanaf heden niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Ik verwijs je met alle liefde naar de website van mijn zeer gewaardeerde collega Janine voor een overzicht met therapeuten in Nederland en België: www.praktijkmanitou.nl/therapeuten

Wat ben jij goed! *****

Bij binnenkomst voelde ik mij meteen thuis. Wat een vriendelijk warm persoon ben jij. We hebben eerst een intakegesprek gehouden met een lekker kopje thee. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Daarna de massage, heel anders dan normaal. Heel zacht en intens. 

Ik voelde mezelf langzaam wegzakken. Ik heb last van menstruatieklachten, onderrugpijn en buikpijn. Zelf heb ik ook een kinderwens.

Hopelijk zullen mijn menstruatieklachten verminderen en zal er binnenkort een bevruchting plaatsvinden. Ik laat de rest aan de natuur over. Na de behandeling voelde ik meteen verlichting in mijn buik en onderrug. 

Heel erg bedankt voor deze massage, heb je heel goed gedaan. Ik wens je nog vele jaren om dit werk te doen, want jij bent TOP! 

Wat een fijne ervaring! *****

Wat een fijne ervaring! Ik wist vooraf niet goed wat ik kon verwachten en vond het best spannend om deze stap te zetten. Eenmaal over de drempel voelde ik me erg welkom en op mijn gemak.

Na een miskraam en curettage was ik het vertrouwen in mijn lichaam kwijt. De massage heeft me meer rust gegeven en mijn spanning omtrent het "zwanger worden" verminderd.

Ik kom graag nog een keer terug. 

Wat is ze goed! *****

Op zondagavond 23 april ben ik voor het eerst bij Barbara geweest voor een fertiliteitsmassage. Ik wist eigenlijk niet wat ik moest verwachten, behalve dat het met mijn buik te maken zou hebben. Om eerlijk te zijn ging het mij niet om het principe 'zwanger worden' maar meer om ontspanning en goed voor mezelf zorgen. Ik probeer steeds bewuster met stress om te gaan en wilde deze (voor mij nog niet bekende) massage proberen. Dat fertiliteitsmassage ook goed is om te ontspannen, is zeker!

 

De praktijk is in Barbara's huis. Bij binnenkomst nam ze mij gelijk mee naar boven waar ik een heerlijk kopje (zen)thee kreeg en waar we een uitgebreid intakeformulier hebben ingevuld. Barbara is heel vriendelijk waardoor je je direct welkom voelt.

 

Aan het begin van de behandeling vroeg Barbara mij netjes of ik het fijn vond om te weten wat ze ging doen. Aangezien ik altijd alles wil weten, zei ik volmondig ja. Barbara had daarbij precies de juiste balans tussen de uitleg over wat ze ging doen en je helemaal laten ontspannen. Nou, dat laatste heb ik zeker gedaan. In het begin vond ik het raar dat iemand je op je buik masseert, aangezien het voelt als beschermd gebied, maar dat gevoel ging al snel over in alles los kunnen laten en mezelf mee laten nemen met de muziek en de heerlijke massage. 

 

Voor mensen met stress is de fertiliteitsmassage van Barbara dus zeker een aanrader.

Totale ontspanning! *****

Vanuit menstruatieklachten heb ik een massage bij Barbara geboekt. Klachten waren hevige buikkrampen op de eerste dag en heftige hoofdpijnen op dag twee.

Na een duidelijke uitleg heb ik een massage genoten.
Massage was erg ontspannend en werd met veel zorg gegeven.De muziek en geur maakte alles compleet.

De klachten zijn na 1 massage al beduidend minder.

Zeker een aanrader!

Even leuk nieuws!

Even een leuk bericht. Begin van deze week had ik een positieve test in handen. Ik weet zeker dat de massage hieraan heeft bijgedragen. Nogmaals bedankt voor de bijzondere ervaring!

Mooie dingen gebeuren ineens *****

Bedankt voor de heerlijke massage. Ik ben nog nooit zo ontspannen geweest met een massage! Het was echt heerlijk.

Ik wist niet wat de massage inhield en ging er blanco in, maar je uitleg was fijn en je dacht mee over dingen. Ik voelde me welkom en op mijn gemak. Bedankt daarvoor.

Ik was naar de toilet en zag daar het lijstje met de tekst 'mooie dingen gebeuren ineens'. Ik vond de tekst zo mooi dat ik er gewoon een foto van moest maken.

Ik zal iedereen je aanraden om langs te gaan!

Een fertiliteismassage bij Barbara is een aanrader *****

Barbara stelde mij meteen op mijn gemak met een luisterend oor en een warme uitstraling. Ze legde rustig uit wat de massage inhield en er was ruimte voor mijn verhaal.

Barbara heeft mij geholpen om meer tot mezelf te komen en ik hem mijn lichaam beter leren kennen.

Het gevoel wat ik kreeg toen ik in het doek werd gewikkeld is moeilijk te omschrijven, maar het komt neer op pure ontspanning!

De tips die ik kreeg hoe ik zelf de massage kan toepassen vind ik heel waardevol.

Kortom: voor alle vrouwen die, om wat voor reden dan ook, ontspanning kunnen gebruiken, is een fertiliteitsmassage bij Barbara een aanrader.

 Zen meisje - blog over spiritualiteit, natuurmedicatie, edelstenen *****

Zen meisje, van zen2u.nl, is bij Kinderwensmassage langs geweest voor een unieke ervaring. Meer lezen hierover? Ga dan naar https://zen2u.nl/2018/12/15/een-kinderwensmassage-bij -barbara/

Wow *****

Wat heb je met me gedaan vandaag, wow! Ik zit in mijn lijf, ik ben ontspannen, het was echt heel fijn. Dank je wel.

Ik kon mijn gevoelens toelaten *****

Wow, wat een ervaring was het. De massage was heel ontspannend en ik zat daardoor heel snel in mijn lijf en kon ook nog allerlei gevoelens toelaten. Alles ging in mijn tempo en alles voelde goed en veilig, blijkbaar ook veilig genoeg om mijn gevoelens er te kunnen laten zijn. Helaas ben ik niet zwanger geworden die cyclus, maar het heeft wel meteen een positief effect op mijn menstruatie gehad, die wordt een stuk minder heftig.  Dank je wel lieve Barbara! 

 Meer rust en ruimte in mijn buik *****

Ik ben bij jou gekomen lieve Barbara, omdat mijn beste vriendin met positieve verhalen en resultaten bij jou vandaan is gekomen. Mijn man en ik hebben al een aantal jaren een kinderwens die om allerlei, en deels onbekende, redenen nog niet in vervulling is gegaan. Een vruchtbaarheidsmassage is iets wat ik nog niet had geprobeerd .en door mijn vriendin werd ik nieuwsgierig. 

Toen ik bij jou terecht kwam, snapte ik al dat een behandeling geen garantie op een zwangerschap kan zijn. Ik wist diep van binnen ook wel dat deze massage andere deuren kan openen en dat dit pad voor iedere vrouw heel verschillend is. Voor mij is het weer in contact komen met mijn ontvankelijkheid en openheid, om het vertrouwen in mijzelf te herstellen, de kern. Ik heb nog geen idee of ik nu dan ook een kindje kan ontvangen, en dat laat ik graag aan de natuur over. wel weet ik zeker dat ik van binnen aan het veranderen ben in een stabieler en gelukkige mens. Dat proces was al een tijdje gaande, maar jij hebt echt geholpen om rust en ruimte te creëren. Het voelt alsof ik bij jou terecht ben gekomen, omdat ik toe was aan de volgende stap. Door de massage ging mijn lichaam met mij communiceren. Ik voel meer rust en ruimte waar ik die zo nodig heb, in mijn buik. Loslaten is een mooi begin. Ik wens je nog vele jaren toe in dit vak wat je zo dicht bij je hart draagt. en ik wens alle vrouwen die naar jou toekomen net zo'n fijne ervaring als ik had. 

Lieve groetjes,

Paula

 De massage is warm, liefdevol en vol aandacht *****

Bij binnenkomst word ik ontvangen in een heerlijke warme kamer. Niet alleen warm vanwege de verwarming, maar ook vanwege de ruimte. In de ruimte staan meerdere (zout)lampen, die heerlijk warm licht geven en natuurlijk de ruimte zuiveren. Een pot met heet water staat al klaar om tijdens de intake een kopje thee te kunnen drinken.

Barbara neemt de intake af op een liefdevolle manier, vraagt door als dat nodig is. En begint dan de massage. De massage is warm, liefdevol en vol aandacht. Ze begint met mijn onderrug. In het begin moest ik wennen aan de manier van masseren, dus niet zoals een masseur dat doet maar juist heel zacht en vol aandacht. Langzaam zak ik weg. Barbara vraagt of ik een diepe buikademhaling wil proberen. Terwijl ik dat doe wikkelt ze mij in doeken en schudt ze mij. Ik voel mij nog verder wegzakken en dan mag ik mij omdraaien en gaat ze mijn buik masseren. Ze geeft ook eerst vol respect aan dat ze mijn buik gaat aanraken en dan is daar de buikmassage. Ze neemt alle tijd die nodig is, wat heel prettig is. Ze neemt me op het laatst mee in een visualisatie waarin ik emotioneel word. Dit mag er gewoon zijn. Barbara begeleidt mij hoe nog een stapje verder te gaan in de visualisatie. 

Prachtig moment, heel fijn. Na afloop leert ze mij hoe ik mijzelf kan masseren en heeft ze nog een tasje met de uitleg  hierover en een kleinigheidje. Wat een liefde heb ik mogen ervaren, wat is Barbara een bijzondere vrouw.