Behandelingen en prijzen

Intake + Massage

Wanneer je voor het eerst een massage bij mij boekt, stuur ik je een uitgebreid anamnese formulier. Aan de hand van dit formulier bespreken we met aandacht jouw wensen, klachten en verhaal. De massage kan dan nog gerichter worden gegeven en natuurlijk is er ruimte voor vragen. Na deze intake begint de massage. En als je wilt, leer ik je technieken om zelf ook thuis aan de slag te gaan met masseren.

De massage zelf duurt een uur, maar met de intake en het nabespreken ben je ongeveer 2 uur bij mij in de praktijk. 

2 uur                                                              95,00 euro

 

Vervolgafspraak

Ultieme massage ter bevordering van je vruchtbaarheid, doorbloeding van je baarmoeder, opbouw van je baarmoederslijmvlies en verbetering van je eicelkwaliteit, maar ook gericht op menstruatieklachten, hormonale disbalans en vermoeidheid. Natuurlijk staat ontspanning op nummer 1!

De massage zelf duurt een uur. Vooraf is er gelegenheid voor een kopje thee en na de massage krijg je uiteraard nog even de tijd om bij te komen. 

1 uur 30 minuten                                                   85,00 euro

Strippenkaart

Profiteer van een zeer scherpe korting bij het kopen van een strippenkaart. Je koopt dat 3 massage therapie sessies voor slechts 210,00 ipv 255,00. 

 

Voorwaarden:

1. de strippenkaart is verkrijgbaar wanneer je een eerste intake en fertiliteitsmassage hebt gehad.

2. Mocht je na 1 sessie zwanger zijn, dan krijg je 210,00 - 85,00 = 125,00 euro terug.

3. Mocht je na 2 sessies zwanger zijn, dan krijg je 210,00 - 170,00 = 40,00 euro terug. 

4.Mocht je na de 1e of 2e sessie zwanger zijn, mag je de overige sessie(s) ook bewaren voor na je zwangerschap. 

5.  Je geeft bij het maken van de afspraak aan dat je gebruik wilt maken van de strippenkaart korting. Het gehele bedrag dient dan te worden betaald binnen 14 dagen na de afspraak. 

 

 

3 massage therapie sessies                                        210,00 euro

Edelstenen armband

Door mij handgemaakte, edelstenen armband. Elke armband is uniek en ik heb altijd andere armbanden in mijn praktijk om te bewonderen. De edelstenen die ik gebruik zijn maansteen, tijgeroog, amazoniet, aventurijn, onyx en turquoise. Elke edelsteen heeft zijn eigen unieke werking. Zo bevordert maansteenbijvoorbeeld je vruchtbaarheid. Wil je dat ik iets speciaal voor jou maak, dan kan dat natuurlijk!

Per stuk                                                                7,95 euro

​© 2020  Kinderwensmassage, KvK 68471173