Per september 2020 sluit Kinderwensmassage haar deuren. Ik heb een aantal prachtige jaren gehad in mijn praktijk, maar er is een nieuw avontuur op mijn pad gekomen waardoor ik de keuze heb gemaakt om de praktijk te sluiten. 

Het is vanaf heden niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Ik verwijs je met alle liefde naar de website van mijn zeer gewaardeerde collega Janine voor een overzicht met therapeuten in Nederland en België: www.praktijkmanitou.nl/therapeuten

Behandelingen en prijzen

Intake + Massage

Wanneer je voor het eerst een massage bij mij boekt, stuur ik je een uitgebreid anamnese formulier. Aan de hand van dit formulier bespreken we met aandacht jouw wensen, klachten en verhaal. De massage kan dan nog gerichter worden gegeven en natuurlijk is er ruimte voor vragen. Na deze intake begint de massage. En als je wilt, leer ik je technieken om zelf ook thuis aan de slag te gaan met masseren.

De massage zelf duurt een uur, maar met de intake en het nabespreken ben je ongeveer 2 uur bij mij in de praktijk. 

2 uur                                                              95,00 euro

 

Vervolgafspraak

Ultieme massage ter bevordering van je vruchtbaarheid, doorbloeding van je baarmoeder, opbouw van je baarmoederslijmvlies en verbetering van je eicelkwaliteit, maar ook gericht op menstruatieklachten, hormonale disbalans en vermoeidheid. Natuurlijk staat ontspanning op nummer 1!

De massage zelf duurt een uur. Vooraf is er gelegenheid voor een kopje thee en na de massage krijg je uiteraard nog even de tijd om bij te komen. 

1 uur 30 minuten                                                   85,00 euro

Strippenkaart

strippenkaart 2020.png

Profiteer van een zeer scherpe korting bij het kopen van een strippenkaart. Je koopt dat 3 massage therapie sessies voor slechts 210,00 ipv 255,00. 

 

Voorwaarden:

1. de strippenkaart is verkrijgbaar wanneer je een eerste intake en fertiliteitsmassage hebt gehad.

2. Mocht je na 1 sessie zwanger zijn, dan krijg je 210,00 - 85,00 = 125,00 euro terug.

3. Mocht je na 2 sessies zwanger zijn, dan krijg je 210,00 - 170,00 = 40,00 euro terug. 

4.Mocht je na de 1e of 2e sessie zwanger zijn, mag je de overige sessie(s) ook bewaren voor na je zwangerschap. 

5.  Je geeft bij het maken van de afspraak aan dat je gebruik wilt maken van de strippenkaart korting. Het gehele bedrag dient dan te worden betaald binnen 14 dagen na de afspraak. 

 

 

3 massage therapie sessies                                        210,00 euro