Over mij

Mijn naam is Barbara. Samen met mijn partner begon ik in 2015 aan onze reis voor een kinderwens. Zo goed als wij wisten, met de juiste voeding, niet roken en regelmatig bewegen, zijn we gestart met IUI. Al snel kwamen we in een rollercoaster terecht. Een miskraam, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap,  ICSI, hormoonbehandelingen, overstimulatie, het wachten, de herstelperiodes, het verdriet, de onmacht. Ik heb diepe dalen gekend, maar ook het moment waarop ik mijn kracht weer heb hervonden! Fertiliteitsmassage heeft mij de houvast gegeven om door te gaan, om controle te hebben, maar bovenal om te ontspannen in de gevoeligste plek van je lijf, namelijk je buik. Ik heb weer contact gemaakt met mezelf en mijn baarmoeder, om met open armen ons kindje te ontvangen.

De rollercoaster stopte niet helaas, ik ben getroffen door baarmoederhalskanker. Vanwege de kanker is mijn baarmoeder verwijderd. Dit is gelukkig goed gegaan en ik ben kanker-vrij!

Het grootste geluk van de wereld kwam iets later, toen mijn vrouw en ik een positieve test in handen hadden. Inmiddels is mijn vrouw eind 2018 bevallen van onze prachtige zoon.

Ik ben opgeleid tot fertiliteitstherapeut door Clare Spink, founder Fertility Massage Therapy England.  

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een afspraak in te plannen. Ik heb een tijdelijke clientenstop, wat betekent dat ik geen nieuwe klanten meer aan kan nemen. Neem wel gerust contact met me op, want dan breng ik je graag in contact met een collega bij jou in de buurt. 

 

1/1

​© 2019  Kinderwensmassage, KvK 68471173