Per september 2020 sluit Kinderwensmassage haar deuren. Ik heb een aantal prachtige jaren gehad in mijn praktijk, maar er is een nieuw avontuur op mijn pad gekomen waardoor ik de keuze heb gemaakt om de praktijk te sluiten. 

Het is vanaf heden niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Ik verwijs je met alle liefde naar de website van mijn zeer gewaardeerde collega Janine voor een overzicht met therapeuten in Nederland en België: www.praktijkmanitou.nl/therapeuten

Over mij

Mijn naam is Barbara. Samen met mijn partner begon ik in 2015 aan onze reis voor een kinderwens. Zo goed als wij wisten, met de juiste voeding, niet roken en regelmatig bewegen, zijn we gestart met IUI. Al snel kwamen we in een rollercoaster terecht. Een miskraam, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap,  ICSI, hormoonbehandelingen, overstimulatie, het wachten, de herstelperiodes, het verdriet, de onmacht. Ik heb diepe dalen gekend, maar ook het moment waarop ik mijn kracht weer heb hervonden! Fertiliteitsmassage heeft mij de houvast gegeven om door te gaan, om controle te hebben, maar bovenal om te ontspannen in de gevoeligste plek van je lijf, namelijk je buik. Ik heb weer contact gemaakt met mezelf en mijn baarmoeder, om met open armen ons kindje te ontvangen.

De rollercoaster stopte niet helaas, ik ben getroffen door baarmoederhalskanker. Vanwege de kanker is mijn baarmoeder verwijderd. Dit is gelukkig goed gegaan en ik ben kanker-vrij!

Het grootste geluk van de wereld kwam iets later, toen mijn vrouw en ik een positieve test in handen hadden. Inmiddels is mijn vrouw eind 2018 bevallen van onze prachtige zoon.

Ik ben opgeleid tot fertiliteitsmassagetherapeut door Clare Spink, founder Fertility Massage Therapy England.  

Helaas heb ik op dit moment geen ruimte om (nieuwe) cliënten te behandelen en heb ik een zogenaamde cliëntenstop. Ik heb verschillende collega's in Nederland en België waar ik je naar toe zou kunnen verwijzen. Je kunt gerust even contact met me opnemen mocht je willen weten welke collega fertiliteitsmassagetherapeut voor jou het meest in de buurt is. 

 

 

1/1