Per september 2020 sluit Kinderwensmassage haar deuren. Ik heb een aantal prachtige jaren gehad in mijn praktijk, maar er is een nieuw avontuur op mijn pad gekomen waardoor ik de keuze heb gemaakt om de praktijk te sluiten. 

Het is vanaf heden niet meer mogelijk om een afspraak in te plannen. Ik verwijs je met alle liefde naar de website van mijn zeer gewaardeerde collega Janine voor een overzicht met therapeuten in Nederland en België: www.praktijkmanitou.nl/therapeuten

Voordelen van de massage

Betere doorbloeding van de baarmoeder, eierstokken en eileiders

Verbetering eicel kwaliteit

Opbouw baarmoederslijmvlies

Minder rug-, hoofd- en buikpijn

Ontspanning

Hormoonbalans

Door Kinderwensmassage heb je natuurlijk geen garantie op een zwangerschap, maar het is een zeer effectieve manier om je vruchtbaarheid te vergroten!

Door de massage heb je een betere doorbloeding van de baarmoeder, verbetert de kwaliteit van je eicellen, en krijgt je baarmoederslijmvlies de kans zich mooi op te bouwen. Het zorgt voor zuurstofrijk en vers bloed richting je eierstokken, eileiders en baarmoeder en vermindert cystes en verklevingen. Zeer effectief dus ook bij endometriose en PCOS.

De massage ondersteunt je menstruatiecyclus en vermindert de klachten rondom je menstruatie, zoals stemmingswisselingen en hoofd-, rug- en buikpijn.

Wanneer je in een medisch traject zit om zwanger te worden, kan het gevoel van onmacht je overvallen. Je wilt ontspannen, maar hoe dan? De teleurstellingen, het verdriet en de pijn hebben zich genesteld in je lijf. Door de massage kun je weer leren te ontspannen in de meest gevoelige plek van je lijf, namelijk je buik. Contact maken met jezelf, je baarmoeder. De verbinding tussen je hoofd en je hart weer maken. Dat kan ik je leren en laten ervaren in de massages.

Doordat ik je ook kan leren hoe je jezelf kan masseren, krijg je de controle terug.

Mooie vrouw, kom weer in je kracht staan! Er is echt meer mogelijk dan enkel het medische traject.

Wat je kan verwachten

Wanneer je een eerste afspraak bij me maakt, stuur ik je vooraf een  uitgebreid anamneseformulier. Voor de massage is het belangrijk om meer te weten te komen van je cyclus en je situatie. Ook is er de ruimte om je verhaal te doen en wellicht kan ik je nog helpen met wat tips.

Als helder is wat jouw vragen en klachten zijn, kan de massage beginnen. Tijdens de massage wordt je rug en buik gemasseerd. Ondergoed laat je aan en ik adviseer je om lekker zittende kleding aan te trekken. Naast de speciale massagetechnieken, werk ik ook met rebozo's (speciale handgeweven massagedoeken), om jou een ultiem geborgen gevoel te geven. De massage duurt een uur.

Intuïtief werk ik ook met aromatische sprays, een tingscha (klankbellen), een klankschaal en geleide meditatie. Wanneer dit niet bij jou past, is dat geen enkel probleem, want het is geen vast onderdeel van de massage.

Wanneer je gemasseerd kan worden

Wanneer je actief probeert zwanger te raken, voer ik de massage uit wanneer je in de eerste fase van je cyclus zit, We maken dan een afspraak wanneer je gestopt bent met vloeien en voor je eisprong. Uit voorzorg masseer ik niet wanneer je eventueel zwanger zou kunnen zijn.

Wanneer je niet zwanger zou kunnen zijn, kan ik je in alle dagen van je cyclus masseren, behalve de dagen dat je vloeit. Dit heeft te maken met de doorbloeding van je baarmoeder.

Deze regels gelden ook wanneer je thuis de massage uitvoert. Uiteraard kan ik je leren hoe dat moet!

Waar je de massage krijgt

Bij mij thuis heb ik een professionele ruimte om te masseren. Ik ben van alle gemakken voorzien en heb een comfortabele massagetafel. In een ruimte met een fijne sfeer, want dat vind ik heel belangrijk.

Hoe kun je een kinderwensmassage boeken?

Je kan een massage boeken door even contact met mij te leggen. Dit kan per mail, telefonisch, sms/whats app of een berichtje via de site. We kunnen zodoende afstemmen of de kinderwensmassage iets voor je is en wanneer we kunnen afspreken.

Vragen mag je natuurlijk ook altijd stellen.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk voor mij om nieuwe klanten te behandelen. Uiteraard kun je wel contact met me opnemen om te kijken of er een collega bij jou in de buurt zit.